#93 Danny Makkelie – Wat kunnen accountants leren van scheidsrechters?

BusySeasonTalks
BusySeasonTalks
#93 Danny Makkelie - Wat kunnen accountants leren van scheidsrechters?
/

In deze aflevering spreken Arif en Leo een bijzondere gast: Danny Makkelie. Hij is niet alleen de beste scheidsrechter van Nederland, maar wordt ook beschouwd als een van de beste scheidsrechters in heel Europa. Met zijn indrukwekkende prestaties op het voetbalveld en als VAR, heeft hij zijn stempel gedrukt op de wereld van het voetbal. We spreken Danny over zijn carrière als scheidsrechter en zijn ervaring in het leidinggeven aan topteams.

Een leerzaam gesprek, want scheidsrechters en accountants hebben veel gemeen. Beiden zijn regelbewakers: scheidsrechters handhaven de regels op het veld, terwijl accountants de financiële regels en voorschriften in de zakelijke wereld naleven. Ook hebben ze een rol als publieke vertrouwenspersonen. Scheidsrechters zorgen voor eerlijke competitie, terwijl accountants betrouwbare financiële informatie verstrekken aan belanghebbenden.

Benieuwd naar het verhaal? Luister dan deze nieuwe aflevering van BusySeasonTalks. En wil je meer interessante gesprekken? Abonneer je dan op BusySeasonTalks.

Voor meer info: hosts@busyseasontalks.nl