#92 Becky.works – Talenten op afstand als oplossing voor het personeelstekort in de accountancy?

BusySeasonTalks
BusySeasonTalks
#92 Becky.works - Talenten op afstand als oplossing voor het personeelstekort in de accountancy?
/

De accountancy- en financiële sector kampt met een groeiend tekort aan personeel en nieuw talent. In deze nieuwe aflevering van BusySeasonTalks gaan Arif Dursun en Leo Veldhuizen in op mogelijke oplossingen. Dat doen ze met de mannen van Becky.works, een bedrijf dat remote teams met ondersteuners en specialisten bouwt in Servië, voor accountancykantoren in Nederland. Hoe dat werkt leggen Sjoerd Heijmans en Sebastiaan Tan in deze podcast uit.

Net als alle sectoren kampt de accountancy in toenemende mate met een personeelstekort. Door dalende interesse in het vak en door toegenomen regeldruk speelt het in ons vak op dit moment misschien nog wel extra. En in een context waarin Nederlanders meer dan gemiddeld parttime werken, zijn de tekorten met personeel uit Nederland niet snel opgelost. Remote teams van externen die in het buitenland voor je kantoor werken kunnen dan een uitkomst bieden. Sjoerd en Sebastiaan delen hun inzichten en ervaringen hiermee.

Benieuwd naar het verhaal van Becky? Luister dan deze nieuwe aflevering van BusySeasonTalks. En wil je meer interessante gesprekken? Abonneer je dan op BusySeasonTalks.

Voor meer info: hosts@busyseasontalks.nl