#95 AFM aan het woord – Is een controle door de toezichthouder echt zo spannend?

BusySeasonTalks
BusySeasonTalks
#95 AFM aan het woord – Is een controle door de toezichthouder echt zo spannend?
/

De rol van de AFM is ongelooflijk belangrijk voor de integriteit en stabiliteit van de Nederlandse financiële markten, ook als het gaat om toezicht op accountantsorganisaties. Maar als je als accountant een controle door de AFM krijgt, dan voelt dat vaak best spannend. Waarom is dat eigenlijk, en is het wel terecht?

Aleks Kayhan en Mitchell de Caluwe hadden de eer om op bezoek te mogen in het hol van de leeuw, bij Maaike Klaassen en Ilse Janssen van de AFM. Beide delen openhartig over hun werk als toezichthouder en wat ze daarin zoal tegenkomen. Hoe gaat een controle in zijn werk en hoe kun je je als kantoor hier op voorbereiden? Kom meer te weten over AFM-beoordelingen en hoe ze daarmee uiteindelijk de sector helpen verbeteren. Waardevolle inzichten, die wat ons betreft de AFM-controles een stuk minder spannend maken dan ze op het eerste gezicht lijken.

Benieuwd naar het verhaal? Luister dan deze nieuwe aflevering van BusySeasonTalks. En wil je meer interessante gesprekken? Abonneer je dan op BusySeasonTalks.

Voor meer info: hosts@busyseasontalks.nl