#76 Maak je klaar voor een ontdekkingsreis die de grenzen van het verstand oprekken met Gerko Tempelman, Arnout van Kempen en Ruben van Zwieten

BusySeasonTalks
BusySeasonTalks
#76 Maak je klaar voor een ontdekkingsreis die de grenzen van het verstand oprekken met Gerko Tempelman, Arnout van Kempen en Ruben van Zwieten
/

Maak je klaar voor een ontdekkingsreis met BusySeasonTalks hosts Charlie en Tülay die de grenzen van het verstand oprekken. Samen met Gerko Tempelman, Arnout van Kempen di CCO CISA en Ruben van Zwieten duiken zij diep in de wereld van spiritualiteit.

Wat kun je doen om de balans te houden tijdens busy season? Hoe zorg je dat je nu keuzes maakt waar je later geen spijt van krijgt? Hoe kan ik een goed mens worden?

Door je actief te verdiepen in het andere en het onbekende, kun je een hernieuwde inspiratie vinden voor het accountantsvak… en je leven.

Maar wacht, er is meer! Deze avonturiers hebben dé tip om je verbeeldingskracht te trainen: lees een roman! Ja, je hoort het goed, fictie kan jouw inspiratie voor het accountantsvak én het leven aanwakkeren. En welke roman raden ze aan? Charlie in elk geval Pfeiffer’s ‘Alkibiades’!

Stel je eens voor dat accountants hun verbeeldingskracht activeren en zichzelf transformeren tot heuse Spidermans, met de nv-cos & VGBA als hun superkrachten. Een spectaculaire mix van cijfers en creativiteit!

Maar laten we vooral ook niet de ouders in de tropenjaren vergeten, die met al hun jonglerende vaardigheden worden aangesproken. Het advies luidt: doe het rustig aan, laat je inspireren door je maatschappelijke taak én lees een boek.

Al met al was het een zeer vermakelijke verkenning van spiritualiteit in de accountancy sector. Maar eerlijk is eerlijk, de remedies voor het gebrek aan zingeving, reflectie en verbinding op de Zuidas kunnen nog wel wat verbetering gebruiken.

En laten we vooral niet vergeten hoe belangrijk dit is voor onze morele overwegingen. Daarom kijken we al uit naar de nieuwe BST podcastserie, waarin we dit thema verder zullen onderzoeken met een scala aan boeiende gastsprekers. Maak je op voor een enerverende luisterervaring! ????️