#63 BST – Accountancy onthuld: Onthutsende verhalen over Topbeloningen, Duurzaamheid en de Duistere Straffen voor Wirecard Accountants met Leen Paape, Albert-Jan Knol en Vanessa van Triet

BusySeasonTalks
BusySeasonTalks
#63 BST - Accountancy onthuld: Onthutsende verhalen over Topbeloningen, Duurzaamheid en de Duistere Straffen voor Wirecard Accountants met Leen Paape, Albert-Jan Knol en Vanessa van Triet
/

We hebben de voorpagina van het FD gehaald! En dan hebben we het natuurlijk over de sector. De afgelopen dagen is er weer genoeg geschreven over de accountancy. Denk daarbij ook aan het Kamerdebat over accountants en het AFM-rapport. Daarom staat editie 63 van de BusySeasonTalks in het teken van de actualiteiten! ????

Marc Schweppe heeft de actualiteiten verzameld en heeft deze gedurende de sessie geïntroduceerd. Samen met de gasten Leen Paape, Albert-Jan Knol en Vanessa van Triet hebben Lotte en Leo de actualiteiten besproken: beloningen aan de top van beursgenoteerde bedrijven, de AFM-rapportage over duurzaamheid, het kamerdebat over accountants, de situatie met EY en Wirecard in Duitsland en tot slot de moeilijke situatie dat banken en verzekeraars geen accountant kunnen kiezen.

Daarnaast heeft Marc een oproep gedaan om mee te doen aan het waardenonderzoek van de NBA en hebben zowel Leen Paape als de BusySeasonTalks een nieuwtje gedeeld!